Magyaros esküvői meghívó tégla dobozban

magyaros-eskuvoi-meghivo-tegla-dobozban

Akik a tégla alakú formátumokat részesítik előnyben, nem a kocka formájú magyaros esküvői meghívót, azoknak ajánljuk másik különlegességünket a téglatest formájú magyaros esküvői meghívó dobozkánkat. A doboz tetejére fekvő háttér választását javasoljuk, mivel az álló háttereket nem lehet optimálisan elhelyezni a doboz tetőn. Szerkesztésre vonatkozó paraméterek azonosak a kocka dobozos meghívóval, vagyis a tetejére kerül a meghívó felirat, vagy a két név, a belsejébe pedig a szöveges részek: idézet és meghívó szöveg.

A téglatest formájú magyaros esküvői meghívónk mérete 5 × 10 cm, tehát nem alkalmas arra, hogy hosszabb szövegeket elhelyezzünk rá a doboz méretei miatt.
Itt a forma a különleges! Választanunk kell:)
Hosszabb szöveg vagy különleges forma - nyilván ezt kell mérlegelni!
Ennél a magyaros esküvői meghívónál is megteremthetjük a népmesei vagy a népművészeti stílust, hisz új háttér kínálatunkban mindenki találhat számára megfelelőt. Bővebb információt a dobozos meghívók menüpont alatt találnak.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

magyaros-eskuvoi-meghivo-tegla-dobozban-001magyaros-eskuvoi-meghivo-tegla-dobozban-002magyaros-eskuvoi-meghivo-tegla-dobozban-003

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db630 Ft / db
101-200 db610 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat