Masnis dobozos esküvői meghívó fényképpel

masnis-dobozos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel

A masnis esküvői meghívó dobozkánk nagyon népszerű a fényképes meghívók között, mert szép nagyban lehet rajta a fotót szerepeltetni, mivel a doboz mérete nagyobb. A szöveges részeknek is egy kicsit több hely van, mint a kocka és téglatest formájú dobozoknál, mivel a betétlapra szerkesztjük a szöveget. A fotók színvilága itt is változtatható, és a szalag színt is Önök választják ki, összhangban az egész esküvő színvilágával.
A masnis esküvői meghívóról részletesebben olvashatnak a dobozos meghívók menüpont alatt.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

masnis-dobozos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-001masnis-dobozos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-002masnis-dobozos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-003masnis-dobozos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-004masnis-dobozos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-005masnis-dobozos-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-006

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db630 Ft / db
101-200 db610 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat