Meghívó szöveg ötletek

A meghívó szövegének a kiválasztása sem mindig könnyű. Milyen is legyen? Hagyományos, vidám, esetleg poénos? Milyen is a személyiségünk? Hogy ismernek a vendégek minket? Milyen a vendégek összetétele? Inkább fiatal vagy idősebb? Közelebbi családtagok, barátok, vagy akad közöttük olyan emberi is akiket talán nem is ismerünk?

1.

Még néhány nap... és 2017. július 27-én örök hűséget esküszünk egymásnak.

 

E számunkra oly fontos esemény boldog pillanatait szeretnénk megosztani rokonainkkal és barátainkkal, ezért sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját  16 órakor a Budapest VII. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében és 17 órakor a Vajdahunyad vári Kápolnában tartandó esküvőnkre, valamint az azt követő ünnepi vacsorára a Gundel étterembe.

2.

Szeretettel meghívunk Téged és kedves családodat az egri Bazilikában 2017. június 15-én 16 órakor tartandó esküvőnkre és az azt követő koktél partyra.

3.

Kedves Családunk és Barátaink!

 

Szeretettel meghívunk, hogy velünk örüljetek, mikor 2017. június 3-án 15 órakor a XII. kerületi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a Református Templomban végleg összekötjük életünket.  Közös Életünk első óráit töltsétek velünk a Gong étteremben egy vacsorával egybekötött mulatozáson.

4.

Vadházasságunk megszelídítése érdekében úgy döntöttünk, hogy 2017. szeptember 19-én örök hűséget fogadunk egymásnak. Elhatározásunkra a hivatali pecsétet 15 órakor az Újpesti Házasságkötő teremben kapjuk, Isten áldását pedig 16 órakor a fóti Református templomban kérjük. Reméljük osztozol örömünkben és megtisztelsz minket jelenléteddel mindkét ceremónián, valamint az azt követő ünnepi vacsorán a Fórum Étteremben.

5.

Itt van eljött a nagy nap, amikor szív a szívnek hűséget fogad. Legyenek hát tanúi ezen eseményeke, s jelenlétükkel tiszteljenek meg bennünket.  Szeretettel várjuk Önt és kedves családját 2017. június 15-én 16 órakor a pécsi Polgármesteri Hivatalban tartandó esküvőnkre, majd az azt követő ünnepi vacsorára.

6.

Szeretettel várunk Benneteket 2017. március 18-án 14 órakor tartandó esküvőnkre és az utána következő ünnepi ebédre a Pelikán étteremben.

7.

Örömmel tudatjuk, hogy az előzetes várakozásoknak eleget téve szerelmünket hivatalos formában is megerősítjük.  Szeretettel várunk Benneteket a Kossuth téri Házasságkötő terembe 2017. március 25-én 14 órára.

8.

Úgy döntöttünk, hogy még szebbé varázsoljuk egymás életét, s e nemes napon 2017. május 27-én házasságot kötünk. Szeretnénk, ha Ön és kedves családja is velünk lenne és osztozna örömünkben. Szeretettel várjuk 16 órakor a csepeli Polgármesteri Hivatal házasságkötő termébe, majd a Katolikus templomban tartandó esküvőnkre, valamint ünnepi vacsoránkra.

9.

Örömmel tudatjuk, hogy megtaláltuk az igazit. Kedves rokonaink és barátaink társaságában szeretnénk megünnepelni a Nagy Napot, amelyen összekötjük életünket. Ezért szeretettel meghívunk családoddal együtt 2017. augusztus 5-én tartandó esküvőnkre és az azt követő vacsorára.

10.

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, legyenek velünk életünk legszebb napján, 2017. október 12-én 16 órakor a halásztelki Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében és 16 órától a szigetszentmiklósi református templomban tartandó esküvőnkön és az azt követő ünnepi vacsorán a Közösségi házban.

11.

Tóth Éva és Herczegh László együtt hajózik tovább az élet tengerén...

 

Szeretettel meghívják Önt és kedves családját 2017. május 19-én 16 órára a budapesti nemzetközi hajóállomásra (Bem rakpart), ahonnan a násznéppel és az anyakönyvvezetővel együtt eloldják a Duna nevű hajó köteleit.

12.

Miután meggyőződtünk, hogy nekünk együtt a legjobb, a sikeres folytatás érdekében 2017. április 8-án házasságra lépünk. Reméljük, hogy velünk osztozol e nagy nap örömeiben és megtisztelsz minket jelenléteddel 16:00-kor a kecskeméti Városháza dísztermében, majd 17:00-kor a Barátok Templomában tartandó esküvőnkön, valamint az azt követő vacsorán.

13.

Amit eddig csak suttogtak, most valóság lesz, 2017. május 20-án összeházasodunk. Szeretettel várjuk Önt és kedves családját a piliscsabai Evangélikus templomban tartandó szertartáson, majd az ünnepi fogadáson.

14.

Úgy döntöttünk, hogy véget vetünk az én sose adom be a derekamat című fejezetnek és 2017. augusztus 25-én önként és dalolva összeházasodunk. Ezúton meghívunk - csatolt részeiddel együtt, hogy szem- és fültanúja legyetek annak, hogy 16 órakor a Sárbogárdi Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében, majd a Római katolikus templomban örök hűséget fogadunk egymásnak.

15.

Kedves Családunk és Barátaink!

 

Örömmel értesítünk, hogy összetartozásunk és közös jövőnk jegyében, egy várhatóan meleg nyári délutánon 2017. augusztus 9-én összeházasodunk. Örülnénk, ha ezen a napon együtt élnénk át a ceremónia megható és az ünnepi vacsora szórakoztató pillanatait. Szeretettel várunk a Római parton található Csónakház étterem különtermében megrendezésre kerülő polgári esküvőnkre és az azt követő vacsorára.

16.

Örömmel tudatjuk , hogy az Úr 2017. évének április havában a 29. napon Pécs Városházának díszes termében 15 órakor ,majd a Belváros templomában 16 órakor kimondjuk a boldogító igent. Szeretnénk, ha velünk lennétek ezen a szép napon, hogy szem és fültanúi lehessetek életünk legfontosabb eseményének.

17.

Ezen cédula mindenkori birtoklója szívéllyel értesíttetik, hogy egyrészről Szabó Gerda, mint gyűrűs menyasszony másrészről Vatek Krisztián, mint boldog vőlegény 2017. május havának 24. napján a déli harangozás után nyolcadfél órával (17:00) az Altábornagy utca. 2. szám alatt fellelhetö Kápolnában, megtartják frigyüket és a házasság szent kötelékét választják.

Ezen iromány olvasója ezennel feljogosíttatik a fennkölt ceremónián való részvételre, amely célból kéretik ünnepi gúnyáját felöltve, s szívét lelkét díszbe öltöztetve a fent nevezett helyen és idöben tiszteletét tenni, majd a mulatságon részt venni.

18.

Idézés

 

Az összeesküvés alapos gyanúja miatt x és y ügyében a címzettet a (hely) (ekkor meg akkor) kitűzött vallomásra tanúként megidézem. Figyelmeztetjük, hogy ha az idézés ellenére nem jelenik meg és ezt alapos okkal nem menti ki, vagy engedély nélkül távozik, illetve önhibájából olyan állapotban jelenik meg, hogy nem tud mélyen hallgatni, annak a család elövezetését rendelheti el.  Ha a határnapot hibáján kívül mulasztotta el, a határnaptól számított 8 napon belül részvét, rajongói vagy kárörvendö levél postázására kötelezzük. Ha az idézet éhen marad elviszik az összeesküvők szerencséjét. Ezt a kockázatot mi nem vállalván... utasítjuk (idő, hely) feltálalt étkek maradéktalan elfogyasztására!

19.

Vadházasságunk megszelídítése érdekében úgy döntöttünk, hogy
2017. szeptember 19-én 15 órakor a Győri Városházán örök hűséget fogadunk egymásnak.
Reméljük osztozol örömünkben és megtisztelsz minket jelenléteddel a ceremónián,
valamint az azt követő ünnepi vacsorán a Fórum Étteremben.

20.

Vannak olyan pillanatok, amikor eszünkbe jut, bárcsak az egész világ osztozna az örömünkben. Mi ennél szűkebb körre gondoltunk... Rátok! Szeretettel várjuk Önt és kedves családját...

21.

Életünk egyik legfontosabb eseményére szeretnénk invitálni Önt és kedves családját.
Úgy határoztunk, hogy közösen, egy családként folytatjuk tovább életünket, ezért
egy szép tavaszi napon, 2017. május 14-én 15 órakor a pécsi Bazilikában összeházasodunk.
Szeretettel várjuk a szertartásra és az azt követö ünnepi vacsorára.

22.

Elhatároztuk, hogy a jövőben egy családként szeretnénk élni,
ezért a házasság útjára lépünk. Sok szeretettel várunk az esküvői ceremóniára
2017. június 11-én 16 órára a Gellért téri  házasságkötő terembe, majd
a Melba étterembe egy ünnepi koccintásra.

23.

2017. február 5-től hivatalos formában is összetartozunk.
Elhatározásunkra a hivatali pecsétet 15 órakor a III. kerületi
Polgármesteri Hivatal házasságkötő termében kapjuk.
Reméljük, hogy velünk osztoztok e nagy nap örömeiben és
megtiszteltek minket jelenlétetekkel a ceremónián,
majd az azt követő dínom-dánomon, melynek hevében a
Kis Tirol Étterem falait rugjuk ki :-)

24.

Úgy döntöttünk, hogy együtt kerekezünk tovább az élet rögös útján...
Döntésünket hivatalos formában is szeretnénk megerősíteni,
méghozzá rokonaink és barátaink előtt.
Szeretettel várunk hát Benneteket esküvői ceremóniánkra
2017. május 19-én 18 órára a György villába,
valamint az azt követő koktél partyra.

25.

Katona István és neje - Szabó Mihály és neje

 

Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját, hogy
legyen velünk gyermekeink
Ágnes és Zoltán egybekelésének legszebb perceiben
2017. május 26-án 15 órakor
a Szigetszentmiklósi Polgármesteri Hivatal
házasságkötő termében, majd
a Református templomban tartandó esküvőjükön.
Ezt követően szívesen látjuk Önöket az ünnepi vacsorán.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat