Menükártya

Menükártya

Esküvő, az ifjú pár és családja számára az egyik legfontosabb alkalom, ahol szeretnék, ha minden a legszebben és legjobban sikerülne, ezért fontos, hogy minden apró részletre ügyeljenek azért, hogy a vendéglátás a lehető legjobban sikerüljön.

Egyedi menükártya kínálatunkkal igyekszünk hozzájárulni ahhoz, hogy az ünnepi vacsora felejthetetlen élmény legyen minden vendég számára.

A menükártya a szépen terített ünnepi asztal egyik fő ékessége, dekorációja, melyről a meghívott vendégek értesülhetnek a vacsorán felszolgálásra kerülő ételekről.

Kínálatunkban az egyszerű, hagyományos stílustól a kreatívig, több funkciót is betöltő menükártya kombinációk is megtalálhatóak. Természetesen menükártyáink a weboldalon szereplő összes esküvői meghívó háttérrel rendelhetőek, akár szettben is a meghívó és ültetőkártya mellé. Amennyiben a tökéletes harmóniát szeretné megteremteni az esküvő dekorációja és a rendelt kiegészítők, mint menü- és ültetőkártya között, abban is tudunk segíteni, mivel minden egyedi igényre megtaláljuk a megoldást!

Ha az esküvői vagy ünnepi vacsorára nem csak menükártyát szeretnének, hanem ültetőkártyát esetleg köszönetajándékot is, akkor kérjük, tekintsék meg kifejezetten ezzekkel a kiegészítőkkel foglalkozó menüpontunkat.

Háttereinket itt is megtekinthetik: KLIKK

Pauszos menükártya

Pauszos menükártya

Igazi különlegesség menükártya kínálatunkban a henger formátumú menü, melyet pausz papírból készítünk. Az áttetsző pausz papír és a henger formátum lehetőséget ad arra, hogy mécsessel megvilágítva igazi, különleges hangulatot varázsoljunk az esküvői asztalra. Minden esetben úgy készítjük el, hogy teljes harmóniában legyen az esküvői vacsora többi kiegészítőjével együtt. A hengeres, mécseses menükártyát bármelyik esküvői meghívó hátterünkkel rendelhető, vagy akár egyedi elképzeléssel is meg tudjuk valósítani.

Részletek

Háromszög alakú menükártya

Háromszög alakú menükártya

Háromszög alakú menükártyánkat francia hajtogatással és álló formátumban készítjük. Minden esetben az esküvői dekorációjához illő háttérrel és szatén szalaggal díszítjük, mely egyedi és elegáns hangulatot ad ennek a típusnak. Azok a jegyespárok akik nálunk rendelik az esküvői meghívókat minden esetben tovább viszik a kiegészítőkön a meghívó grafikáját, dizájnját.

Részletek

Kör alakú menükártya

Kör alakú menükártya

Ha szakítani szeretnének a hagyományos menükártyák stílusával, vagy a gyakran látott, úgy mond „minden esküvőn ez van” dizájnnal és stílussal, akkor nagyszerű választás a különleges, tányérba helyezhető kör alakú menükártya. A kör formátum rendelhető sima, illetve hullámos széllel egyaránt. A kör átmérője 15 cm, tehát a szépen feldíszített asztal és tányér igazi ékessége lehet.

Részletek

Négyzet alakú menükártya

Négyzet alakú menükártya

Négyzet alakú menükártyánk az egyik közkedvelt, négyzetes, kinyitható formátumra készült. Méretét tekintve 14 X 14 cm összehajtva, és rendelhető álló vagy fekvő formátumban. A négy oldal és a kinyitható formátum nagyszerű lehetőséget nyújt arra, hogy a menüt az ital kínálatot feltüntessük vagy akár az asztalszámot is szerepeltessük rajta, méghozzá a nyitó oldalon. Amennyiben az esküvői vacsora programját is szeretnénk a vendégekkel tudatni, akkor azt is rá tudjuk szerkeszteni.

Részletek

Egy lapos menükártya

Egy lapos menükártya

Biztos sokan tapasztalták már külföldi esküvői oldalakat böngészve, dekorációkat keresve, hogy tengerentúlon a menükártya minden tányérba belekerül egy esküvői vacsora során, pontosan azért, hogy a vendégeknek ne kelljen az asztalon csak elszórtan található menükártyát elkérni a másik vendégtől vagy adott esetben várakozni arra, hogy megtekinthessék a kínálatot. Ez egy kedves és figyelmes gesztus a vendégek felé.

Részletek

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat