Pauszos menükártya

Igazi különlegesség menükártya kínálatunkban a henger formátumú menü, melyet pausz papírból készítünk. Az áttetsző pausz papír és a henger formátum lehetőséget ad arra, hogy mécsessel megvilágítva igazi, különleges hangulatot varázsoljunk az esküvői asztalra. Minden esetben úgy készítjük el, hogy teljes harmóniában legyen az esküvői vacsora többi kiegészítőjével együtt. A hengeres, mécseses menükártyát bármelyik esküvői meghívó hátterünkkel rendelhető, vagy akár egyedi elképzeléssel is meg tudjuk valósítani.

Abban az esetben, ha csak a menüt szeretnék feltüntetni, akkor a henger közepére helyezzük el a szöveget, de ha az ital kínálatot is szerepeltetjük, akkor lehetőség van a henger mindkét oldalára szerkeszteni, mintegy "körbe írva" a pausz lapot. További opció lehet, hogy a menü vagy az italok mellett az asztalszámot írjuk a pauszra, így asztalszámozásra már nem lesz külön szükség.

Mérete A4-es, vagyis 21 × 30 cm.

Színes pauszból is el tudjuk készíteni, de ebben az esetben csak fekete nonfiguratív vagy egyszerűbb grafika helyezhető el a pauszon háttérként.
Rendelhető színek: kék, piros, narancs, pink, ezüst, arany, sárga, lime zöld.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

menukartya-001 menukartya-002 menukartya-003 menukartya-004

Áraink

Ár / db
Fehér pausz: 650 Ft / db
Színes pausz: 750 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte a szerkesztési díj 2000 Ft.
Több nyelvű kiegészítők rendelése esetén kérjük egyeztessék a szerkesztési költségeket!

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat