Mozi témájú esküvői meghívó

mozi-temaju-eskuvoi-meghivo

Ki ne szeretne moziba járni? Vagy akár a film és a mozi iránti rajongás hozta össze a Szerelmeseket? Ha igen, akkor mi is lehetne más témája az esküvőnek, mint a mozi. Ehhez szeretnénk hozzájárulni mozi témájú esküvői meghívóinkkal, mely meghívás a „Nagy nap” c. film bemutatójára.

A meghívó két részből áll egy tasakból és egy kihúzható betétlapból, ahol a film címe mellett a főszereplőket és a bemutató helyszínét szerepeltetjük. Ennél az esküvői meghívó típusnál a forma és az ötlet dominál, ezért az információk adat szerűén jelennek meg. Éppen ezért nem javasoljuk, hogy a mozi esküvői meghívón hosszabb szövegek szerepeljenek az adatok helyett, mert azzal az egész ötlet eredetiségét veszítjük el.

A weboldalon látható mintákon található betűk színe, típusa a grafikai elemek mozgatása természetesen megoldható.
Papírok tekintetében a fehér vagy bézs matt papírt javasoljuk a szép kontrasztos színek megvalósítása érdekében, de természetesen rendelhető bézs vagy fehér gyöngyház papírból is.

A meghívó mérete 9 × 21 cm, melyhez francia, LA/4-es méretben boríték rendelhető matt és gyöngyház papírból.

Amennyiben az esküvői vacsorára szükség lenne még ültetőkártyára, menükártyára, köszönetajándékra akkor természetesen ezek is elkészíthetőek mozi témában, bármelyik grafikánkat alkalmazva. A kiegészítők menüpontunkban ki tudják választani magát a formátumot, ahol részletesen bemutatjuk a kiegészítőket.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

mozi-temaju-eskuvoi-meghivo-001mozi-temaju-eskuvoi-meghivo-002mozi-temaju-eskuvoi-meghivo-003mozi-temaju-eskuvoi-meghivo-004

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db700 Ft / db
101-200 db680 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat