Naptáras esküvői meghívó

naptaras-eskuvoi-meghivo

Ötletes és egyedi, így jellemezhetnénk esküvői meghívó kollekciónk egyik új meghívóját a naptáras esküvői meghívót. A naptárak formájához igazodva négyzetes tasakos formátumban készítjük, melyről bővebben a tasakos esküvői meghívó menüpontban olvashatnak.

A naptáras esküvői meghívó két részből áll, a tasakból és a kihúzható betétlapból. A betétlapot szalag díszíti, melynek színe választható. A tasakon található az esküvő időpontját mutató naptár, év, hónap és nap kivitelben, ahol a „nagy napot” egy szív motívummal emelünk ki. A naptár bármilyen színben elkészíthető, igazodva az esküvő színvilágához. Kiegészítő grafikaként választhatnak bármit a meghívóra. Lehet fotó, lehet vidám, vicces háttér vagy akár a tradicionális motívum. A betétlapra kerül a meghívó szövege a pontos adatokkal.
A meghívó mérete:14 × 14 cm, melyhez 16 × 16 cm-es borítékot tudnak rendelni.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

naptaras-eskuvoi-meghivo-001naptaras-eskuvoi-meghivo-002naptaras-eskuvoi-meghivo-003naptaras-eskuvoi-meghivo-004

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db700 Ft / db
101-200 db680 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat