Négyzetes esküvői meghívó csipkével

negyzetes-eskuvoi-meghivo-csipkevel

Négyzetes csipkés esküvői meghívónkat egy igazán szép, széles fekete csipke motívummal készítettük el, mely rögtön a nyitó oldal hangulatát jelentősen meghatározza. A belső oldalon egy képként található meg maga a csipke motívum, elhalványítva, hogy a szöveges tartalom jól olvasható legyen. 

Az utóbbi évek esküvői trendjében egyre népszerűbbek a fekete-fehér színek, természetesen a vintage hangulat megőrzése mellett  Ez az irányzat ihlette ezt a meghívót, de természetesen más színekben is el tudjuk készíteni. Módosítható a papír és a csipke motívum színvilága is. Mindenképpen rövidebb szövegekhez ajánljuk, hisz a meghívó mérete nem teszi lehetővé a hosszú szövegek elhelyezését. A meghívót összefogó csipke színe is variálható, választható fehér vagy bézs színű. A 15 × 15 cm-es méretű esküvői meghívóhoz szabvány méretű borítékot kínálunk, melynek mérete 16 × 16 cm.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

negyzetes-eskuvoi-meghivo-csipkevel-001negyzetes-eskuvoi-meghivo-csipkevel-002negyzetes-eskuvoi-meghivo-csipkevel-003negyzetes-eskuvoi-meghivo-csipkevel-004negyzetes-eskuvoi-meghivo-csipkevel-005negyzetes-eskuvoi-meghivo-csipkevel-006negyzetes-eskuvoi-meghivo-csipkevel-007negyzetes-eskuvoi-meghivo-csipkevel-008

negyzetes-eskuvoi-meghivo-csipkevel-009

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db550 Ft / db
101-200 db530 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat