New Date kártya

new-date-kartya

A Meghívó Börze fennállásának több mint 10 éve alatt egyetlen egy ötletünkről, termékünkről soha nem gondoltunk volna olyat, hogy „ bárcsak ne lett volna rá szükség”...Most így érezzük!
Viszont a jelenleg kialakult járványügyi helyzetben is megoldást kellett arra találnunk, hogy Jegyespárjaink értesíteni tudják a rokonokat, barátokat az elhalasztott esküvő dátumáról, méghozzá ne csak egy telefonhívás, sms vagy e-mail formájában hanem az esemény fontosságához méltóan, lehetőleg elegánsan.
Az elmúlt napokban nagyon sok Jegyespár megkeresett minket ezzel az igénnyel, ezért megalkottuk a New Date kártyánkat, ami egy egyszerű egylapos, de akár két oldalas nyomtatással is legyártható kártya, amin szerepel az esküvő új dátuma és a módosítással kapcsolatos összes fontos információ. Természetesen mindezt a meghívó stílusában, akár hátterével vagy egy közös fotóval. Ha pl. boarding pass esküvői meghívó készült eredetileg, akkor az új dátumot tartalmazó kártyát elkészíthetjük beszállókártya formátumban az eredeti tasak mellé.
Amennyiben igény van rá, egy naptár is elhelyezhető a New Date kártyán, csakúgy mint a naptáras meghívók esetében, egy szívvel jelölve az új dátumot.

Kétféle formátumban készítjük: Négyzetes és téglalap formátumban, rendelhető papírok 250 grammos fehér vagy bézs matt papír.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

new-date-kartya-001new-date-kartya-002new-date-kartya-003new-date-kartya-004

A meghívók ára

Ár / db (egyoldalas)
20-100 db450 Ft / db
101-200 db430 Ft / db
oltre 200 dbegyedi ár
Ár / db (kétoldalas)
20-100 db490 Ft / db
101-200 db470 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat