Nonfiguratív esküvői meghívó

nonfigurativ-eskuvoi-meghivo

Négyzetes formátumban készítettük el új, indamintával díszített nonfiguratív esküvői meghívó kártyánkat. A 13,6 × 13,6 cm-es méret biztosítja, hogy a hagyományos 14 × 14 cm-es négyzetes borítékba elhelyezhető legyen a meghívó, így a postázás se legyen akadály. Álló és fekvő formátumban egyaránt terveztük, ami azt jelenti, hogy a meghívó oldalra is és felfelé is nyitható.    A meghívó belső oldalán található az idézet a két névvel, álló formátum esetén a lap felső részén, fektetett formátumban pedig a lap bal oldalán. A meghívó szövege a lap jobb oldalán, álló forma esetén pedig a lap alsó részére kerül. A szöveges részek alatt halványan megtalálható az indaminta, ezáltal még elegánsabbá téve az esküvői meghívót. A nyitó oldalon található a meghívó felirat, de természetesen lehetőség van arra is, hogy a nevek vagy csak egy monogram kerüljön a nyitó lapra. A szatén szalag színe választható. 

Többféle nonfiguratív vagy esküvői háttér mintával is rendelhető a négyzetes kinyitható meghívónk. Vannak motívumok, hátterek, melynek színe módosítható szinte bármilyen színre. Természetesen a szatén szalag a minta színvilágához igazodik, melyet masnis megoldással is köthetünk a meghívóra. 

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

nonfigurativ-eskuvoi-meghivo-001nonfigurativ-eskuvoi-meghivo-002nonfigurativ-eskuvoi-meghivo-003nonfigurativ-eskuvoi-meghivo-004nonfigurativ-eskuvoi-meghivo-005nonfigurativ-eskuvoi-meghivo-006nonfigurativ-eskuvoi-meghivo-007nonfigurativ-eskuvoi-meghivo-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db570 Ft / db
101-200 db550 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Fekvő vintage esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat