Pausz rátétes magyaros esküvői meghívó

pausz-ratetes-magyaros-eskuvoi-meghivo

Pausz rátétes magyaros esküvői meghívó egy hagyományos, borítékos típus, mégis különleges, mert szalag, pausz és karton papír ötvözete. Az oldal alján található hátterek közül bármelyik választható, mivel álló és fekvő, valamint négyzetes formátumban egyaránt készítjük. Minden esetben a kartonra kerül a háttér, a szöveg pedig a pausz lapra. 

A pausz rátétes meghívónál mindenképp javasoljuk, hogy ne válasszanak túl hosszú szövegeket, mert a meghívó mérete nem teszi ezt lehetővé. A magyaros jelleget hangsúlyozva gyakran készítjük piros vagy zöld szalaggal általában fehér vagy bézs matt papírra nyomva a hátteret melynek a magas felbontása lehetővé teszti a szép, élénk színeket.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

pausz-ratetes-magyaros-eskuvoi-meghivo-001pausz-ratetes-magyaros-eskuvoi-meghivo-002pausz-ratetes-magyaros-eskuvoi-meghivo-003pausz-ratetes-magyaros-eskuvoi-meghivo-004pausz-ratetes-magyaros-eskuvoi-meghivo-005pausz-ratetes-magyaros-eskuvoi-meghivo-006pausz-ratetes-magyaros-eskuvoi-meghivo-007

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db490 Ft / db
101-200 db470 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Álló magyaros esküvői meghívó háttér

Fekvő magyaros esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat