Puzzle esküvői meghívó fényképpel

puzzle-eskuvoi-meghivo-fenykeppel

Ötletes, különleges, fiatalos...így jellemezhetnénk a Meghívó Börze egyik legkreatívabb újdonságát.
A fényképes puzzle meghívónk A5-ös méretű és 12 db kis puzzle-ból áll. Mivel egy oldalas a szerkesztés, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy ne válasszanak hosszú idézetet és meghívó szöveget, inkább a fotót hagyjuk érvényesülni.

Már maga a puzzle meghívó formátum is egy igazi különlegesség, ezért nem kell elvennünk a modern és különleges hangulatot azzal, hogy teleírjuk szöveggel.
Minden puzzle meghívó kerettel készül, mely lehetőséget biztosít arra, hogy a puzzle darabokat összeállítása után egy kerettel fogjuk körbe és rögzítsük.
A puzzle darabokat meghívó feliratú kis ajándék tasakban adjuk át, a tasakot pedig színes szatén szalaggal díszítjük.

Puzzle esküvői meghívóinkról bővebben: itt

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

puzzle-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-001puzzle-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-002puzzle-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-003puzzle-eskuvoi-meghivo-fenykeppel-004

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db1200 Ft / db
101-200 db1100 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat