Ügyfeleink az online vagy személyes rendelések alkalmával elfogadják az esküvői meghívók rendelésének menetét, árakat és az ÁSZF-ben foglaltakat.

A tervezési díjról

Mit is jelent a tervezési díj, melyet az esküvői meghívók ártáblázataiban látnak?

Minden megrendelésnél egyszeri díj, mely magában foglalja a meghívó interneten átküldött előzetes tervezetét és annak háromszori módosítását az előzetesen megadott paramétereken belül. Természetesen további módosításokra is van lehetőség erre ajánlatot küldünk.

Az alap tervezési díj 2 meghívó szöveg variációt tartalmaz, de természetesen lehetőség van további változatokat is kérni, melynek költsége + 1500 Ft szövegenként, ez lehet akár többféle nyelv is.

Fontos azonban, hogy amennyiben teljesen új terv (más formátum) elkészítésére kapunk megbízást, akkor a tervezési díj újból felszámításra kerül.

Az interneten átküldött esküvői meghívó tervek továbbküldéséhez nem járulunk hozzá, ezért vízjellel látjuk el minden esetben. Az elkészített meghívó arculat, dizájn és stílus mindegyike saját munkánk, mivel nem előre megvásárolt esküvői meghívó kártyákkal dolgozunk, ezért, ahogy az ASZF-ben is írjuk további felhasználáshoz, valamint más szolgáltatóknak való átadáshoz további felhasználás céljára engedély nélkül nem járulunk hozzá.

Lehetőség van a meghívókat idegen nyelven is rendelni, a lehetőségekkel kapcsolatban mindenképpen keressenek meg minket e-mailben vagy telefonon.

Rendelhető papírok

Hosszú évek tapasztalata alapján válogattuk ki kreatív kartonjainkat, melyekből kiválaszthatják az esküvői meghívók papír típusát. Mivel az esküvők színvilága a legtöbb esetben fehér és bézs szín, valamint a színes hátterek, fotók is jobban érvényesülnek ezen színvilágú papírok alkalmazásával, ezért a következő papírokat ajánljuk: Fehér és bézs matt papír, valamint fehér és bézs gyöngyház papír.

Természetesen lehetőség van további színárnyalatú papírokra is (arany, ezüst, bordó, pezsgő szín), de ebben az esetben csak egy egyszerű grafika vagy kizárólag szöveg elhelyezését javasoljuk, mivel a színes hátterek nem érvényesülnek.

Esküvői meghívó dobozaink már színes kartonokból is rendelhetőek!

Rózsaszín, pink, kék, türkizkék, zöld, narancssárga, citromsárga, piros, világos lila, sötét lila, bordó, barna, arany, ezüst. A doboz tetejének javasoljuk a fehér vagy bézs színt, hogy a háttér minta szépen látszódjon, a doboz aljának pedig az esküvő dekorációjához illő színes kartont egy egyszerű fekete színű grafikával, szövegezéssel.

Esküvői meghívó választás - hogyan?

  • Első lépésben javasoljuk, hogy az esküvői meghívó típusát válasszák ki.
  • Következő lépés a háttér kiválasztása. A választható meghívó hátterek minden egyes típusnál megtalálhatóak.
  • Ha már kiválasztották a meghívó típusát és hátterét, akkor következhetnek a szöveges részek, mint az idézet és a meghívás szövege, melyeket az ártáblázatok alatt találnak a kis képekre kattintva.
  • A szöveges részek megformálásához elengedhetetlen egy szép betűtípus kiválasztása.
  • Végül pedig a meghívó "anyagát", vagyis a papír típusát, valamint ha szatén szalaggal díszítjük a meghívót, akkor a szalag színét kell kiválasztaniuk.
  • A rendelni kívánt darabszámot ráérnek akkor eldönteni, mikor az első példányt megtekintették és jóváhagyták a sorozatgyártást.

Ingyenes minta

Ingyenes mintaküldésre nincs lehetőségünk, mivel a nagy számú érdeklődés miatt, ez kapacitás hiányában nem megoldható! Természetesen irodánk mindenki számára elérhető, ahol időpont egyeztetés után lehet válogatni meghívóinkból!

Minden ügyfelünk a végleges megrendelés előtt első példányt kap a saját meghívójából, így láthatja, hogy fog kinézni a saját hátterével, fotójával, szövegével az esküvői meghívója.

Megrendelés folyamata

A megrendelés esetén minden esetben előre szeretnénk kérni a szerkesztési díjat.

Amennyiben nem személyesen rendel, akkor az átutaláshoz a bank számlaszámot e-mailben elküldjük.

Ezután következik az internetes terv elkészítése, melyet e-mailben küldünk el.

A jóváhagyott internetes terv után elkészítjük a meghívó első példányát. Fontos, hogy az esküvői meghívó első példányát kellő figyelemmel nézzék át, mert jóváhagyás után nincs lehetőségünk reklamációt elfogadni!

A kézhezvétel után írásos jóváhagyást kérünk a meghívó első példányának elfogadásáról.

Ezt minden esetben elektronikus úton -e-mail- kell megtenni. Az e-mail beérkezése után kezdődhet a sorozatgyártás.

Az elkészült meghívókat személyesen irodánkban előre egyeztetett időpontban vehetik át, vagy pedig postai csomaggal, utánvétellel, melynek díja -Magyarország területén- 2300 Ft

Természetesen a külföldi szállításnak sincs akadálya, akár az első példány megtekintéséról legyen szó, akár a teljes mennyiség küldését illetően. Ennek díjszabása függ a megadott országtól, ezt minden esetben előre egyeztetjük!

Utánrendelés

Utánrendelésre természetesen van lehetőség, de 2016. január 1-től alapdíjas szolgáltatásként.

Az alapdíj 2500 Ft + az esküvői meghívók ára. Köszönjük a megértést!

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat