Rólunk írták

Barbi és Csabi

Barbi és Csabi

Drága Kriszti, kedves Meghívó Börze! Hálásan köszönjük a rengeteg támogatást, kreativitást, profi kivitelezést, ötleteket, türelmet (szükség volt rá:D).
Már maga a meghívó sikert aratott, a vendégeink még nem láttak ilyen érdekes megoldást. A vacsorához készült étlap/itallap is fantasztikus volt, teljesen összhangban volt a dekorációval, csodaszép volt.
Az ültetőkártyákkal kombinált köszönetajándékokat pedig egytől egyig gondosan elrakta és hazavitte mindenki, le voltak nyűgözve, a csokikról már nem is beszélve :) Egy szó, mint száz... csodálatos volt minden, és ehhez Ti is nagyban hozzájárultatok, köszönjük!!!

Csabi & Barbi

Emese és István

Emese és István

Mindent imádtam, amit Kriszti készített nekünk. Egyedi, precíz és minden kívánságunkat maximálisan teljesítette. Csak ajánlani tudom! Mi biztos visszatérünk még:)

Orsi és Robi

Orsi és Robi

Imádtam Krisztával dolgozni! Folyamatos gondoskodásával és támogatásával minden bizonytalannak tűnő helyzeten átsegített.
A meghívónk gyönyörű és egyedi lett.
Az egyik legmagasabb színvonalú szolgáltató. Csak szuperlatívuszokban tudok róluk beszelni. Jó szívvel ajánlom őket!

Adri és Zoli

Adri és Zoli

Kedves Kriszti!
Engedd meg, hogy megköszönjük a munkádat!
Sok-sok mindent kértünk és Te mindenhez rugalmasan álltál hozzá! Bármit kitaláltunk, megvalósítottad!
A kiegészítők összhangja tökéletes volt, gyönyörű keretet adott az egész esküvőnknek! Minden pont olyan lett, amilyennek megálmodtuk!
Köszönjük a kedvességed és segítőkészséged, mindenkinek ajánlani fogunk!

Mónika és Gábor

Mónika és Gábor

Kedves Kriszti!

Hálásan köszönjük a szép munkáidat. Minden nagyon szép volt, és mindenkinek elnyerte a tetszését. Köszönjük szépen, hogy ilyen gyorsan és alaposan dolgoztál.

Örülök, hogy megismerhettelek Téged, nagyon kedves és jó ember vagy! A jövőben is kívánok Neked minden jót és szépet, és nem utolsó sorban sok sikert!:)

A legjobbakat, üdvözlettel: Mónika és Gábor

Ildi és Barna

Ildi és Barna

Kedves Kriszti!

Ezúton is szeretnénk megköszönni a segítőkészségedet, kedvességedet és a gyors, precíz munkádat! Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordultunk Hozzád, igyekezted azonnal megvalósítani! Az elkészült meghívók, ültetőkártyák, menü- és ültetőszámok látványosak, és kiváló minőségűek lettek. Pont olyan, amelyet megálmodtunk! Az ültetőkártyáknak is olyan nagy sikere volt, hogy szinte a násznép minden tagja hazavitte emlékbe. Természetesen mindenkinek csak ajánlani tudjuk és mi is még biztosan fordulunk Hozzád!

Ildi és Barna

Anett és Matteo

Anett és Matteo

Köszönjük Kriszti a munkádat tökéletesek és gyönyörűek lettek a meghívók két nyelven, az ültetők és az asztalszámok a menüvel. Ezek nélkül nem lett volna ilyen tökéletes! Köszönjük szépen és mindenkinek ajánlunk titeket Gyorsak és rugalmasok vagytok.

Anett és Matteo

Viki és Lóri

Viki és Lóri

Nagyon köszönjük Krisztinek az esküvőnk grafikai munkáiban való segítségét. Igen sokat számított, hogy ilyen rugalmasan állt hozzánk, és kéréseinkhez.:-) Az elkészült anyagok látványosak, és kiváló minőségűek lettek, remekül illettek az alkalomhoz. Ráadásul a szuper fotósunkat is neki köszönhetjük.

Viki és Lóri

Anikó és Tamás

Anikó és Tamás

Köszönjük Kriszta a munkádat, segítségedet, rugalmasságodat! Szuper anyag készült, emelte a színvonalat! Természetesen ajánlunk majd a házasulandó ismerősöknek, barátoknak, illetve mi is biztosan fordulunk még hozzád!!

Anikó & Tamás

Zsuzsi és Peti

Zsuzsi és Peti

Szeretnénk nagyon megköszönni Neked a segítőkészséged, a kedvességed és a gyors munkádat! Külön köszönet az egyedi meghívónk kivitelezésének, ami annyira tetszett a vendégseregnek, hogy sokan kirakták otthonukba és azt mondták, hogy soha nem láttak még ilyet. Az ültetőkártyánknak pedig szintén akkora sikere volt, hogy szinte mindenki hazavitte a "kis levélkéjét" az esküvő után.

Bátran ajánlunk bárkinek aki esküvői meghívót szeretne!!

Zsuzsi és Peti

Vera és Zoli

Vera és Zoli

Kedves Meghívó Börze, Drága Kriszti!

 

Köszönjük a csodaszép esküvői grafikai anyagokat Nektek, minden pont olyan lett ahogy megálmodtuk! Köszönjük, hogy a megvalósítás és az ötletelés közben is végig fogtátok a kezünket, így születhetett tökéletes végeredmény! Bárcsak minden szolgáltató ennyire profi, rugalmas és segítőkész lenne, mert akkor minden házasulandót elkerülhetne az ún."nász-frász":) További sok sikert kívánunk Nektek, készüljön a jövőben is sok szép, egyedi és kreatív grafikai anyag! 

 

Vera és Zoli

Kállai-Timár Boglárka Ágnes

Kállai-Timár Boglárka Ágnes

Kedves Meghívó Börze!

Romantikus kislány belsőm álmodott pillangóországról, egy rózsaszín pillangóról, aki elviszi mindenkinek a hírt, hogy megtaláltam életem szerelmét, akivel örök hűséget és szerelmet fogadunk egymásnak házasságkötésünk alkalmával... Nektek köszönhetően megérkeztek a várva várt csillogó pillangócskák meghívók formájában és elrepültek szeretteinkhez, hogy boldogságunkat velük is megosszák...
Köszönjük Meghívó Börze, hogy teljesítettétek a megálmodott kívánságainkat, köszönjük a kedvességet, a türelmet az odafigyelést a pontosságot, ami minden meghívón visszatükröződött felénk.

Köszönettel és szeretettel: Kállai-Timár Boglárka Ágnes

Panka és Attila

Panka és Attila

Szeretném megköszönni a munkádat, és azt hogy mindig kedves és segítőkész voltál!
Bármilyen kérésem volt, mindig igyekeztél megvalósítani azt, és nem utolsó sorban az utolsó pillanatban is sikerült megmentened a helyzetünket és nagyjából 4 nap alatt elkészítetted a meghívóinkat.
Nagyon ritka az ilyen szolgáltató, profi munkát végeztél, végig nagyon kedves voltál és rugalmas, arról nem is beszélve, hogy a munkádtól mindenkinek elállt a szava és csak dicsérni tudták.
Örök hála és nagyon szépen köszönünk mindent Neked!

Panka és Attila

Dóri és Gábor

Dóri és Gábor

Szeretnénk nagyon megköszönni neked a gyors és remek munkát, amivel nagyon meg voltunk elégedve.
Az ismerőseim közül mindenki kirakta az otthonába, mert nagyon tetszett a munkád az egész vendég seregnek.
Azóta mindenkinek ajánlani tudlak mert gyors és precíz a munkád. Még egyszer köszönjük a munkádat.

Dóri és Gábor

Kata és Tibi

Kata és Tibi

Nagyon köszönjük a csodaszép meghívókat és ültetőket!
A végeredmény pont olyan lett, amelyet megálmodtunk korábban!
Köszönjük a segítséged, a rugalmasságod és nem utolsó sorban a kedvességed!
Munkátokhoz további sok sikert kívánunk!

Kata és Tibi

Szonja és Zoli

Szonja és Zoli

Drága Kriszti!

Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű meghívóinkat,amik olyan jól sikerültek,hogy még nagyobb örömmel vetettük bele magunkat annó az esküvőnk szervezésébe. Azóta is nagy szeretettel ajánlunk Titeket! Óriási hála és külön köszönet az utolsó napokban nyújtott segítségért,amikor a nagy hajrában már azt se tudtuk hol áll a fejünk és aminek következtében elkészültek a csudi szép asztal számaink és az ültető táblánk! 


Nagyon köszönjük! 

Millió puszi: Szonja, Zoli

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat