Rose gold esküvői meghívó

rose-gold-eskuvoi-meghivo

Rose gold, mely finom eleganciájával, természetességével és gyönyörű színvilágával meghódította az egész világot, köztük természetesen az esküvők világát is egy igazi divatot teremtve.

Akik ezt az új divatszínt szeretnék az esküvői dekorációjuk színvilágaként, azok választhatnak a visszafogottabb „nude” vagy a harsányabb, csillogóbb árnyalatok közül egyaránt.

De mi is az a Rose gold?
A rose gold egy fantázia név, amely olyan színárnyalat, ami ötvözi az arany és réz árnyalatait ezáltal teremve egy különleges színt.
Nagyon jól illeszkedik a különböző esküvői stílusokhoz mint pl: a vintage, hisz ez a szín nem hivalkodó hanem elegáns.

Rose gold esküvői meghívó kollekciónkban kész meghívók közül választhatnak. Mindegyik típussal, formával már találkozhattak oldalunkon, ezért ezeket a formákat típusok nem mutatjuk be most külön Önöknek, hanem azt kérjük, hogy a leírások miatt kattintsanak a kártyás esküvői meghívók és a dobozos meghívók menüpontra azon belül az adott típus linkjére.

Segítségül a linkek:
Köríves esküvői meghívó betétlappal
Nonfiguratív kártyás meghívó
Ablakos esküvői meghívó
Tasakos esküvői meghívó
Tekercses esküvői meghívó díszdobozban
Kémcsöves esküvői meghívó díszdobozban

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

rose-gold-eskuvoi-meghivo-001rose-gold-eskuvoi-meghivo-002rose-gold-eskuvoi-meghivo-003rose-gold-eskuvoi-meghivo-004rose-gold-eskuvoi-meghivo-005rose-gold-eskuvoi-meghivo-006rose-gold-eskuvoi-meghivo-007rose-gold-eskuvoi-meghivo-008

rose-gold-eskuvoi-meghivo-009rose-gold-eskuvoi-meghivo-010rose-gold-eskuvoi-meghivo-011

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat