Színház és mozijegy esküvői meghívó

szinhaz-es-mozijegy-eskuvoi-meghivo

Mozijegy, színházjegy, kinek ne lett volna a kezében már akármelyikből is? Lehet, hogy a szerelmesek ott találkoztak először, vagy akár lehet egy közös rajongásuk is a színház vagy filmművészet iránt. Közkívánatra megalkottuk a hagyományokkal szakító színház és mozijegy esküvői meghívónkat, egyoldalas formátumban színes karton hátlappal, a témára jellemző grafikákkal, szimbólumokkal.

Szövegezését tekintve is egyedi, hiszen csak adatszerűen, egyedi feliratokkal jelenítjük meg az esküvő időpontját, helyszínét és a főszereplőket, vagyis a jegyespár neveit. Egyedi ötleteket is lehetőség van megvalósítani az adott formán és méreteken belül. Amennyiben teljesen új dizájnt készítünk, akkor a szerkesztési költség magasabb, de ennek részleteiről mindenképp egyeztessenek megrendelés előtt.

A mozijegy é színházjegy esküvői meghívó papírja fehér vagy bézs matt színű, de természetesen lehetőség van ugyanebből a két színből gyöngyház papírral is készíteni. Fontos, hogy a matt papíron szebbek lesznek a színek, élesebbek, kontrasztosabbak a papír felbontása miatt. A meghívó alapját képező karton színe választható, javasoljuk, hogy az esküvői dekoráció színvilágával passzoljon, hisz így lehet tökéletes a harmónia.

Az esküvői meghívó mérete 10 × 21 cm, melyhez bézs, fehér matt vagy gyöngyház borítékot tudnak rendelni.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

szinhaz-es-mozijegy-eskuvoi-meghivo-001szinhaz-es-mozijegy-eskuvoi-meghivo-002szinhaz-es-mozijegy-eskuvoi-meghivo-003

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db550 Ft / db
101-200 db530 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat