Színház témájú esküvői meghívó

szinhaz-temaju-eskuvoi-meghivo

„Színház az egész világ” ...mondta Shakespeare. Sokaknak bizony szinte az egész életük a színház, a színpad, a csillogás és a művészet.
Több színházban dolgozó művész keresett már meg minket azzal, hogy alkossunk olyan esküvői meghívót számukra, ahol a meghívón is megjelenik a színház, mint téma, ami összeköti a jegyeseket, legyen ennek a rajongásnak az oka akár a közös munka vagy az érdeklődés.

A Meghívó Börze eleget téve többek kérésének megalkotta színház témájú esküvői meghívóját, mely két részből áll egy tasakból és egy betétlapból, ahol a színházi grafikák mellett adatszerűen jelennek meg az esküvővel kapcsolatos információk: időpont, helyszín, elérhetőségek. Semmiképpen nem javasoljuk, hogy az adatszerűséget mellőzzük a meghívón és hosszú hagyományos szöveget szerkesszünk a meghívóra, mert az egész ötlet egyedisége veszik el ezzel. A meghívón található betűk színe, típusa természetesen módosítható.

Készítjük fehér vagy bézs matt, valamint gyöngyház papírból is.
A meghívó mérete 9 × 21 cm, melyhez LA/4-es méretben matt és gyöngyház papírból boríték is rendelhető.

Amennyiben az esküvői vacsorára szükség lenne bármilyen kiegészítőre legyen az ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék természetesen elkészíthető színház témában, bármelyik grafikánkat alkalmazva. A kiegészítők menüpontunkban ki tudják választani magát a formátumot, melyet a színház világára formálunk.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

szinhaz-temaju-eskuvoi-meghivo-001szinhaz-temaju-eskuvoi-meghivo-002szinhaz-temaju-eskuvoi-meghivo-003szinhaz-temaju-eskuvoi-meghivo-004

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db600 Ft / db
101-200 db580 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat