Tasakos esküvői meghívó magyaros motívummal

tasakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal

A tradicionális magyaros motívumokat ötvöztük egy ötletes és különleges formával, így alkottuk meg "tasakos" esküvői meghívónkat magyaros és népmesés motívummal. A tasak külsejére kerül a motívum a meghívó felirattal vagy a két névvel. Ez a motívum lehet kalocsai, matyó vagy akár a magyar népmeséből merített. Elsősorban matt papírra készítjük legyen az fehér vagy bézs színű, mivel a matt papírokon jelennek meg szépen a magyaros motívumokra jellemző szép, élénk színek. A tasakban található betétlap tartalmazza a szöveges információkat, a meghívó idézetet és a szöveget. Túl hosszú szövegekhez és meghívó idézetekhez nem ajánljuk az esküvői meghívó mérete miatt.

Kétféle méretben és formában készítjük: Négyzet alakú formátumot 13,6×13,6 cm-es méretben, valamint téglalap alakú formátumban 10×21 cm-es méretben, természetesen hozzá illő borítékkal együtt. Mind a két formátum esetén a tasakban található betétlapot egy szatén szalagból készült masni díszíti, melynek színe választható. Téglalapos formátum esetén álló és fekvő formátumban egyaránt készítjük.

Fontos, hogy online megrendelés esetén kérjük a megjegyzés rovatba jelezzék, hogy melyik méretet és formátumot szeretnék.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

tasakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-001tasakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-002tasakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-003tasakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-004tasakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-005tasakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-006tasakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-007tasakos-eskuvoi-meghivo-magyaros-motivummal-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db700 Ft / db
101-200 db680 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db
16 × 16 cm100 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Álló magyaros esküvői meghívó háttér

Fekvő magyaros esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat