Tekercses magyaros esküvői meghívó

tekercses-magyaros-eskuvoi-meghivo

Egyszerű mégis ötletes a tekercses magyaros esküvői meghívó, melyet pausz papírra vagy gyöngyház papírra is el tudunk készíteni. Mivel a magyaros stílusnál és motívumoknál fontosak az élénk, kontrasztos színek, ezért a pausz papírt részesítjük előnyben a gyöngyház papírral szemben a magyaros stílusú tekercseknél, mivel a pausz papíron szebbek lesznek a színek a magasabb felbontás miatt. A gyöngyház papír nagyon szép, de a papír bevonata miatt nem enged annyira szép élénk színeket. A5-ös méretben készítjük, színes szalaggal díszítjük, legyen az akár piros-fehér vagy zöld szalag.

Mivel kínálatunkban megtalálható a piros és lime zöld pausz, illetve gyöngyház papír, ezért sokan választották már magyaros meghívójuk alapanyagául. Azonban fontos megjegyezni, hogy ezeknél a papíroknál színes népművészeti és népmesés hátterek nem érvényesülnek, ezért kizárólag fekete színre átdolgozott magyaros hátterek, grafikák helyezhetőek el rajta.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

tekercses-magyaros-eskuvoi-meghivo-001tekercses-magyaros-eskuvoi-meghivo-002tekercses-magyaros-eskuvoi-meghivo-003tekercses-magyaros-eskuvoi-meghivo-004tekercses-magyaros-eskuvoi-meghivo-005

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db450 Ft / db
101-200 db430 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Tekercses, magyaros esküvői meghívó háttér

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat