Ültetőkártya

Ültetőkártya

Ültetőkártya - elegáns és praktikus kiegészítője egy szépen terített ünnepi asztalnak, mely igen fontos szerepet tölt be főleg, ha nagy létszámú a lakodalom. A tányérok mellett elhelyezett ültetőkártyákkal elkerülhetjük, hogy a násznép tagjai egymásra tekintve, tanácstalanul keressék helyüket. Praktikusság mellett kiemelnénk az ültetőkártya dekorációs funkcióját is, különösen, ha a meghívó motívumával, betűtípusával készítjük, végig vezetve ezáltal az esküvő grafikai stílusát. Természetesen ültetőkártyáinkat a weboldalon szereplő összes esküvői meghívó háttérrel el tudjuk készíteni, akár szettben is a meghívó és menükártya mellé. A tökéletes harmóniát fontos megteremteni az esküvő dekorációja és a rendelt kiegészítők között, ezért fontos, hogy a színeket, stílust és dizájnt minden esetben összehangoljuk.

Ha az ültetőkártya mellé még egyéb kiegészítőt is szeretnének, mint pl: menükártya, ültetőtábla vagy köszönetajándék, akkor jó helyen járnak, hisz a Meghívó Börzénél mindent egy helyen megrendelhetnek. Az adott kiegészítők menüpontjai alatt minden bővebb információt megtalálnak.
Háttereinket itt is megtekinthetik: KATT

Tekercses ültetőkártya

Tekercses ültetőkártya

Igazi különlegessége kínálatunknak a tekercses ültető, mely a fiatalos és kreatív stílust képviseli. A tekercses ültetőn a neveket úgy helyezzük, hogy összetekert állapotban jól olvasható legyen a szatén szalag mellett. Az esküvői meghívó háttere szintén megtalálható a tekercsen, a név mellett vagy a háttérben.

Részletek

Hajtogatott ültetőkártya

Hajtogatott ültetőkártya

A hajtogatott ültetőkártyáink a hagyományos stílust képviselik, mégis egyedivé varázsolhatjuk az ültetőkártya oldalán vagy a háttérben elhelyezett esküvői motívummal. Amennyiben szettben rendelik a meghívókkal, menükártyákkal akkor minden esetben a meghívó hátterével díszítjük és azonos betűtípussal, betűszínnel szerkesztjük. Elkészíthető teljes vagy akár keresztnevekkel is.

Részletek

Pauszos ültetőkártya

Pauszos ültetőkártya

 

Igazi különlegesség ültetőkártya kollekciónkban a pauszos ültetőkártya.

Szakítva a hagyományos stílussal itt az egyedi, sokak által kedvelt pauszpapírt használjuk alap- anyagként. Mivel a pauszpapír egy áttetsző anyag, ezért lehetőség van egy kis tea mécsessel megvilágítani, mely nagyon különleges hangulatot teremt a szépen díszített asztalon.

Részletek

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat