Hajtogatott ültetőkártya

A hajtogatott ültetőkártyáink a hagyományos stílust képviselik, mégis egyedivé varázsolhatjuk az ültetőkártya oldalán vagy a háttérben elhelyezett esküvői motívummal. Amennyiben szettben rendelik a meghívókkal, menükártyákkal akkor minden esetben a meghívó hátterével díszítjük és azonos betűtípussal, betűszínnel szerkesztjük. Elkészíthető teljes vagy akár keresztnevekkel is.

Rendelhető gyöngyház vagy matt papírból, fehér és bézs színben. Az ültetőkártyák elkészíthetőek színes papírból is, de ebben az esetben a színes hátterek nem mutatnak a kártyákon, csak a fekete-fehér grafikák.

Az ültetőkártya mérete 10 × 5 cm (összehajtva).

Lehetőség van hajtogatás nélkül csak egy lapos kártyaként kérni, amennyiben ültetőkártya tartóba kerül.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

ultetokartya-001 ultetokartya-002 ultetokartya-003 ultetokartya-004

Áraink

Ár / db
180 Ft / db
Amennyiben meghívót NEM tőlünk rendel: + egyszeri tervezési díj: 3900 Ft.
Ha a meghívókat nálunk rendelte a szerkesztési díj 2000 Ft.
Több nyelvű kiegészítők rendelése esetén kérjük egyeztessék a szerkesztési költségeket!

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat