Ültetőtábla

Ültetőtábla

Tapasztalatokból tudjuk, hogy mekkora kavarodást tud előidézni az esküvői vacsora kezdetén az a helyzet, mikor a násznép (főleg, ha nagyobb létszámról beszélünk) az asztalok körül forogva, tanácstalanul keresi helyét. Ezt a "káoszt" tudjuk elkerülni a terem bejáratánál több helyen a sorban állást is elkerülve) kifüggesztett ültetőtáblával, melyen jelezzük, hogy ki hányadik asztalnál foglal helyet, illetve ki merre felé induljon el, hogy megtalálja a számára ültetőkártyával fenntartott ülőhelyet.

Kör alakú, számozott asztalok esetén a legegyszerűbb megoldás, ha abc-rendben készítünk egy névsort és a nevek mellett feltüntetjük az asztal számát, így mindenki gyorsan megtalálhatja a nevét. Természetesen lehetőség van asztalonkénti felsorolásra is, de mindig törekedni kell arra, hogy gyors és praktikus megoldás legyen a vendégek számára, hogy mindenki hosszú várakozás és olvasgatás helyett megtalálja gyorsan merre is keresse a helyét.
Mérete: A3.

Újdonság!

Ültetőtábláinkat már 50 × 70 cm méretben is készítjük. Kérhető képkeretbe helyezhető formában vagy vastag kartonra kasírozva is.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

ultetotabla-001 ultetotabla-002 ultetotabla-003 ultetotabla-004

Áraink

Ár / db
4800 Ft / db + 3900 Ft szerkesztési díj.
50 × 70-es: 9800 Ft / db + 3900 Ft szerkesztési díj.

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat