Útleveles esküvői meghívó

utleveles-eskuvoi-meghivo

Újabb kreatív ötletünk az utazás szerelmeseinek a repülőjegyes meghívó mellé, az útlevél formátumú esküvői meghívó. Az egyszerű félbehajtott, szélein lekerekített formátumon az útlevél adatait egy meghívó adataira formáltuk. Minden lényeges információ megtalálható a belső oldalon, de természetesen a tárgyszerűségre és adatszerűségre törekedve. 

Formátumát tekintve kinyitható. A nyitó oldalon található az útlevél felirat a „Szerelem Köztársaság” dokumentumaként, belül pedig egy rövid meghívó szöveg az adatokkal kiegészítve. Minden esetben a jegyespár fényképével készítjük, hisz ez elengedhetetlen egy útlevélnél. Kérjük, hogy megrendeléskor álló képet vagy álló formátumra vágható fotót küldjenek. Hagyományos boríték rendelhető az útleveles meghívóhoz, pasztell vagy akár különböző színekben is.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

utleveles-eskuvoi-meghivo-001utleveles-eskuvoi-meghivo-002utleveles-eskuvoi-meghivo-003utleveles-eskuvoi-meghivo-004utleveles-eskuvoi-meghivo-005utleveles-eskuvoi-meghivo-006utleveles-eskuvoi-meghivo-007utleveles-eskuvoi-meghivo-008

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db520 Ft / db
101-200 db500 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 15 cm70 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat