Vintage ablakos esküvői meghívó csipkével

vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel

Igazi különlegessége a csipkésés, vintage meghívó kollekciónknak az ablakos kinyitható esküvői meghívó, mely úgy nyílik, mint egy ablak, két oldalra. Készülhet levendula vagy csipke motívummal egyaránt, mivel mindkettő a vintage stílus nélkülözhetetlen kiegészítői, motívumai.

A meghívó alapját egy karton adja, melynek a színe választható, az esküvő dekorációjához igazodva. A meghívó felső alapanyaga matt papír, színe pedig lehet fehér vagy bézs színű. A szétnyíló lapokat összefogó szatén szalag színe pedig szintén választható., de lehetőség van horgolt csipkével is átkötni. Ebben az esetben az ártáblázatban meghatározott árhoz +250 Ft / db költséget kérjük számoljanak hozzá a horgolt csipke különlegessége miatt.

A szöveges tartalmak a meghívó belső oldalán találhatóak. Általában a bal oldalra kerül az idézet, középső részre a meghívó szöveg, a jobb oldalra pedig az információs rész, mely lehet a visszajelzés vagy az elérhetőségek, adott esetben pedig az ajándékozásra vonatkozó információ.

A vintage ablakos esküvői meghívó mérete: 15 × 15 cm, melyhez 16 × 16 cm-es borítékot ajánlunk.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-001vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-002vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-003vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-004vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-005vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-006vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-007vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-008

vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-009vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-010vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-011vintage-ablakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-012

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db800 Ft / db
101-200 db780 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
16 × 16 cm100 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat