Vintage egyenes vágott esküvői meghívó csipkével

vintage-egyenes-vagott-eskuvoi-meghivo-csipkevel

Csipkés, vintage kollekciónkban az egyenes vágott francia hajtogatott esküvői meghívó egy igazi különlegesség, mivel az egyszerű, letisztult formát csipke, levendula, valamint watercolor, vagyis vízfestékkel alkotott virág motívummal készítettük.
A francia hajtogatással készült meghívó első oldala vágásra kerül, ennek ellenére a csipke motívum szépen megjelenik, megalkotva így egy különleges vintage stílust.
A szöveges részek a meghívó mérete miatt bőven elférnek, ezért nem szükséges a legrövidebb szövegeket választani.
Díszítésként csipkét használunk, melynek színe választható: fehér vagy bézs színben. További díszítési opcióként választható még a spárga, juta vagy szatén szalag.
Fekete csipke motívum esetén készíthetjük a képen látható újrahasznosított papírból, egyéb színes motívumok estén, mint a levendula vagy a watercolor virágok pedig bézs vagy fehér matt kreatív papírból. A levendulás esküvői meghívók igazi különlegességek kínálatunkban, szívből ajánljuk őket a vintage stílust kedvelőknek.
Az online megrendelő megjegyzés rovatába kérjük szépen feltüntetni a választott motívumot és azt, hogy milyen díszítéssel szeretnék kérni a meghívót.
LA/4-es borítékot kínálunk, melynek színe választható: bézs, fehér, lila, vagy legyen bármilyen szín elképzelés vagy akár újrahasznosított papír.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

vintage-egyenes-vagott-eskuvoi-meghivo-csipkevel-001vintage-egyenes-vagott-eskuvoi-meghivo-csipkevel-002vintage-egyenes-vagott-eskuvoi-meghivo-csipkevel-003vintage-egyenes-vagott-eskuvoi-meghivo-csipkevel-004

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db550 Ft / db
101-200 db530 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat