Vintage stílusú amerikai esküvői meghívó csipkével

vintage-stilusu-amerikai-eskuvoi-meghivo-csipkevel

Kártyás esküvői meghívó kollekciónkban már találkozhattak ezzel a három részre hajtott, vágott előlapú meghívóval, melynek különleges formája az amerikai stílusú esküvői meghívók stílusát idézi.
Az újrahasznosított papírból elkészített, csipkével és spárgával díszített meghívó természetesen rendelhető fehér vagy bézs kartonból, ebben az esetben eltérhetünk a fekete betűk színvilágától, szinte bármilyen lehet.
Lehetőség van fényképpel is rendelni ezt a meghívó típust is, méghozzá úgy, hogy az egyik szöveges oldal helyére fotót helyezünk el elsősorban bézs vagy fehér papírra. Ebben az esetben rövidebb szöveg választását javasoljuk.
Vintage hangulatot és stílust adhatunk a meghívónak azzal is ha szolid levendula vagy tengeri motívumot helyezünk el a meghívón.
A vintage esküvői meghívókat spárgával, csipkével (bézs vagy fehér), juta vagy szatén szalaggal köthetjük át.
Az online megrendelő megjegyzés rovatába kérjük szépen feltüntetni a választott motívumot és kért a díszítést. Amennyiben fotóval szeretnék rendelni a meghívót, akkor azt kérjük egy külön e-mailben küldjék meg részünkre.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

vintage-stilusu-amerikai-eskuvoi-meghivo-csipkevel-001vintage-stilusu-amerikai-eskuvoi-meghivo-csipkevel-002vintage-stilusu-amerikai-eskuvoi-meghivo-csipkevel-003vintage-stilusu-amerikai-eskuvoi-meghivo-csipkevel-004vintage-stilusu-amerikai-eskuvoi-meghivo-csipkevel-005vintage-stilusu-amerikai-eskuvoi-meghivo-csipkevel-006

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db700 Ft / db
101-200 db680 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat