Vintage tasakos esküvői meghívó csipkével

vintage-tasakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel

Igazi eleganciát tükröz az íves vonalakkal tarkított tasakos csipkés esküvői meghívó, melyet watercolor virággal, levendula vagy csipke motívummal készítettünk el a vintage stílust kedvelőknek. A tasakon belül egy 10 × 21 cm-es betétlap található, melyre a szöveges tartalom kerül. A betétlap külső oldalára kerül a két név esetleg az idézettel, a másik oldalon pedig a meghívó szövege. A meghívó papír színe többféle is lehet: fehér vagy bézs gyöngyház és fehér vagy bézs matt papír, a lényeg, hogy pasztell színű legyen a vintage minták szép érvényesülése miatt. A kreatív matt papírokon a magasabb felbontásnak köszönhetően szép élénken, kontrasztosan jelennek meg a színek. A tasakon található csipke színe választható, lehet fehér vagy bézs színű, de díszíthetjük spárgával is.
A meghívóhoz 10 × 21 cm-es LA/4-es borítékot kínálunk, a meghívó alapanyagával azonos színben.

Kattintson a képekre a nagyításért és további mintaképekért!

vintage-tasakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-001vintage-tasakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-002vintage-tasakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-003vintage-tasakos-eskuvoi-meghivo-csipkevel-004

A meghívók ára

Ár / db
20-100 db660 Ft / db
101-200 db640 Ft / db
200 db felettegyedi ár
+ Egyszeri tervezési díj: 3900 Ft
Minimális rendelési mennyiség: 20 db

Rendelhető boríték
10 × 21 cm80 Ft / db

Választható szövegek, idézetek és betűtípusok

Kiegészítők esküvőre

Online megrendelés

Alapadatok

Meghívó adatai

Rólunk röviden

A Meghívó Börze 2005 óta foglalkozik esküvői meghívók és kiegészítők, mint ültetőkártya, menükártya, köszönetajándék készítésével. Büszkén elmondhatjuk, hogy mára Európa és a világ számos országába vitték el jó hírünket az elégedett Jegyespárok. Nagyon sok Jegyespár keres meg minket nap, mint nap, különböző elérhetőségeinken (Facebook, Instagram, e-mail, telefon), hogy ránk bízza esküvői meghívója és az esküvői vacsorán használt kiegészítők elkészítését ami számunkra egy nagy kiváltság és megtiszteltetés. Nagyon fontos, hogy kollekciónk minden egyes darabja saját tervezésű, kézzel készített "hand made" esküvői meghívó, melyet mindenki a saját személyiségére tud formálni.

Kapcsolat